Gør Moderjord en tjeneste: Drop blomsterbuketten

Drop blomsterbuketten i år og glæd både din mor og Moderjord!

Langt de fleste blomster i Danmark er importeret fra udlandet. Faktisk er hele 31% importeret fra Kenya, hvor det i alt koster klimaet ét kg CO2 at transportere en enkelt rose til Danmark.

 

Hvis du giver din mor en buket roser på Mors Dag bestående af 10 roser, svarer det altså til, at du skal pante 100 dåser eller flasker for at klimakompensere.

 

Selvfølgelig skal du forkæle din mor på Mors Dag, for at vise hvor meget du sætter pris på hende.

Derfor får du her 3 klimavenlige gaveidéer så du kan gøre noget godt for både din mor og Moderjord på Mors Dag.

 

 

1) Bæredygtige blomster der får din hilsen til at leve videre

 

Hos Igen.dk finder du et hav af bæredygtige hverdagsprodukter, der kan bruges igen og igen. Dette er den perfekte mulighed for at finde en klimavenlig gave til din mor, der både vil glæde hende og Moderjord.

 

Et alternativ til en blomsterbuket, der med sikkerhed vil falde i god jord hos din mor – bogstaveligt talt – er et bæredygtigt plantekort fra Igen.dk.

Det er et normalt kort med plads til at skrive en sød hilsen, men hvor der i det genanvendte, bionedbrydelige papir er små frø. Kortet er altså plantbart, så når din mor har læst din personlige hilsen, kan hun plante kortet i sin have eller i en krukke i køkkenvinduet. Inden længe vil der begynde at vokse de smukkeste blomster, som er helt klimavenlige. På den måde får din hilsen lov til at leve videre, og din mor vil blive mindet om den hver dag, når kigger på de fine blomster.

 

Pant dine flasker og dåser og veksel dine pantpoint til en voucher på 100 kroner til IGEN.dk på Graitor appen nu!

 

 

2) Billedet der siger mere end 1000 ord

 

Unmutegreetings.dk er kendt fra DR programmet “Løvens Hule” og har gjort det muligt at give en personlig gave, som din mor næppe har set eller oplevet før. Her kan du give et billede, der “taler” for sig selv og som rent faktisk siger mere end 1000 ord.
Det eneste du skal gøre er at optage en sød lydhilsen og vælge et foto – så sørger Unmute for at indramme det og sende det til din mor – hvorefter hun kan afspille lyden igen og igen.

 

Ud over at give en unik gave, er du også sikker på at din personlige hilsen er klimavenlig. Unmutes nye billedramme er nemlig udviklet af 98% genbrugsplast fra gamle fiskenet. Samtidig sørger Unmute for at klimakompensere, hver gang en talende billedramme sælges. Dette gør de ved at fjerne 4 gange så meget CO2 fra atmosfæren, som en Unmute udleder – lige fra selve produktionen til din mor modtager gaven .

 

Lige nu kan du spare 30% på en talende billedramme fra Unmute – pant dine dåser og flasker og indløs rabatten på Graitor appen nu!

 

 

3) Et smykke der vil frembringe minder om dig

 

Smykker af god kvalitet er et godt alternativ til blomster, idet de har en lang levetid og dermed ikke bidrager til “brug og smid væk” kulturen. Din mor vil kunne bære smykket mange år ud i fremtiden, og det vil til hver en tid minde hende om dig, når hun bærer det.
På Plaza.dk finder du kvlitets- ure og smykker til enhver smag, uanset om din mor er til det minimalistiske, æstetiske, rå eller feminine.

 

Ét af de mange brands, der forhandles på Plaza.dk og vægter bæredygtigheden særdeles højt er byBiehl, hvor alle smykker er lavet af 100% genanvendt guld og sølv. Samtidig samarbejder de med bæredygtige organisationer som Eden Projects og Plastics for Change, for at bidrage yderligere til den grønne omstilling.

 

Hos PLAZA stræbes der også efter en grønnere fremtid. Alle poser og smykkeæsker er nemlig FSC-mærkede og hver ordre pakkes i papæsker, der ligeledes er FSC-mærkede eller af 100% genbrugspapir.

 

Find et bæredygtigt smykke, der passer til din mor HER

 

Relaterede indlæg

pant 0
Grænsedåser, også kaldt pant 0, refererer til handlingen med at returnere dåser uden pant til genbrug.
Blog_karneval
Vi er sammen om et grønnere karneval i 2022!
Morsdag2022
Drop blomsterbuketten i år og glæd både din mor og Moderjord!
Hverdagens klimahelt opti
Mange af de ting vi foretager os udleder mere CO2, end vi lige går og tror. Få 7 tips til at blive en rigtig klimahelt med små ændringer.
madspild
Madspild står for 8-10% af al verdens CO2-udledning. Vil du være med til at mindske dette? Vi har fundet 4 apps der kan hjælpe dig på vej!
Scroll to Top