Markedsfør din forretning, og beløn klimaets helte med Graitor

Du kan styrke dit brand og forretning med et bæredygtigt CSR- og salgskoncept ved at markedsføre dine produkter på Graitor.

Kræver ikke kreditkort

Rid med på den grønne bølge!

Disse brands har allerede belønnet klimaheltene.

Deal  Treat

Hvad er et treat?

I Graitors app kan brugerne veksle sin digitale pant til treats, som er gratis produkter, oplevelser, konkurrencer eller unikke besparelser. 

Treats udbydes af virksomheder, som ønsker at tage et grønt samfundsansvar ved at motivere og belønne dem, der sikrer korrekt returnering af flasker og dåser (med eller uden pant) i pantautomaten og pantstationen.

Ved at udbyde treats i Graitors app når du din målgruppe på en ny og grøn måde, der ikke opleves som reklame, ligesom traditionel markedsføring kan gøre.

GO FREE

0 kr
per måned

Fordele

 • 5 treat credits En treat credit bruges hver gang en bruger vælger din specifikke treat. Alle resterende treat credits, der ikke benyttes i en måned, følger ikke med over til næste måned på den gratis version.
 • 1 aktiv treat
 • In-app brandvisninger
Tilmeld nu

GO START

295 kr
Per måned

Fordele

 • 20 treat credits En treat credit bruges hver gang en bruger vælger din specifikke treat. Alle resterende treat credits, der ikke benyttes i en måned, følger med over til næste måned, så du aldrig mister dine treat credits.
 • 1 aktiv treat
 • In-app brandvisninger Bliv eksponeret for over 30.000 brugere flere gange månedligt.
 • Boost jeres ESG-strategi
 • Få bruger-feedback
Tilmeld nu

GO GROWTH

795 kr
Per måned

Fordele

 • 60 treat credits En treat credit bruges hver gang en bruger vælger din specifikke treat. Alle resterende treat credits, der ikke benyttes i en måned, følger med over til næste måned, så du aldrig mister dine treat credits.
 • 1 aktiv treat
 • In-app brandvisninger Bliv eksponeret for over 30.000 brugere flere gange månedligt.
 • Boost jeres ESG-strategi
 • Få bruger-feedback
Tilmeld nu

GO GRAIT

1.895 kr
Per måned

Fordele

 • 150 treat credits En treat credit bruges hver gang en bruger vælger din specifikke treat. Alle resterende treat credits, der ikke benyttes i en måned, følger med over til næste måned, så du aldrig mister dine treat credits.
 • 2 aktive treats
 • In-app brandvisninger Bliv eksponeret for over 30.000 brugere flere gange månedligt.
 • Boost jeres ESG-strategi
 • Få bruger-feedback
 • Push notifikationer Vi sender push notifikationer gennem appen til 30% af de brugere, der vil være mest tilbøjelig til at vælge jeres treat.
Tilmeld nu

🎉 Få din målgruppes
opmærksomhed

Som noget helt unikt af en markedsføringsplatform har du mulighed med Graitor at sende en direkte push ud til lige netop din målgruppe, så du kan fortælle dem om din nye treat i appen.

Skal vi få skabt et treat til dig ?

Vi ved godt, det hele er lidt nyt, men vi lover det

virkelig er nemt og lige til.

Det bedste af det hele er, at vi hjælper dig med at komme i gang.

Ikke bare en deal

Et treat i Graitor er mere end bare et tilbud – det indeholder både et unikt tilbud og en belønningseffekt til brugeren for at bidrage til en grønnere fremtid.

 

Treats i Graitor er eksklusive og belønner brugere for deres miljøvenlige handlinger, hvilket adskiller dem fra almindelige tilbud.

 

Ved at tilbyde treats i Graitor-appen kan du nå din målgruppe på en ny og bæredygtig måde, der ikke føles som traditionel reklame.

kundeudtalelser

Hvad kan jeg belønne med?

Gratis treats

Har du et særligt produkt eller service, som du gerne vil have din målgruppe til at forelske sig i eller opleve? Udbyd et gratis produkt eller service med henblik på at skabe trafik til din forretning og mersalg.

Købsbetingede treats

Om din forretning er online eller fysisk kan du udbyde et købsbetinget treat, som er en unik rabatkode eller besparelse, som brugerne kan veksle sin digitale pant til.

Konkurrencer

Vores brugere elsker virkelig konkurrencer, hvor de kan veksle sin digitale pant til konkurrencelodder og dermed deltage i lodtrækningen om attraktive præmier. Det er en effektiv måde for din virksomhed at skabe opmærksomhed og engagere din målgruppe på.

Din virksomhed
kan også være med

Tit kan det være svært for en virksomhed at kunne gøre en grøn forskel. Men det er derfor, vi er her.


Med Graitor kan din virksomhed nemlig også være med. For hver gang en bruger indløser netop din treat, så har du været med til at genanvende minimum 20 flasker og dåser.

Vi sidder klar

Lad os hjælpe dig med at komme i gang på platformen.

Om treatkampagner

 Markedsfør din forretning på en ny og grøn måde med en treatkampagne hos Graitor.

Bliv klogere på, hvad en treatkampagne kan bestå af.

Gennemsigtigt partnerskab

Vi er klar over, at det hele er lidt nyt, men vi forsikrer dig om, at det er meget enkelt og ligetil.

 

Det bedste af det hele er, at vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang.

Trash til treats

Graitor er Danmarks nye belønningsplatform, der skal motivere flere til at pante flasker og dåser, så vi sammen kan genanvende flere ressourcer og dermed spare CO2.

 

Med Graitor får brugerne digital pant som supplement til pantkronerne – for alle dåser og flasker herunder grænsedåserne, der returneres til genanvendelse i pantautomater eller pantstationer. 

 

Det har på kort tid allerede motiveret mere end 35.000 brugere til at pante 8 millioner flasker og dåser – herunder 30% grænsedåser som før havde endt i skraldespanden eller i grøften.

 

Med over 40.000 konverteringer på vores platform inklusiv donationer, har vi skabt en skalerbar marketingkanal, der tager afsæt i grønne handlinger og som styrker jeres brands ESG-strategi.

Partnere

Graitor samarbejder med en række partnere, 

der er med til at støtte op om vores mission.

Scroll to Top