Markedsfør din forretning, og beløn klimaets helte med Graitor

Du kan styrke dit brand og forretning med et bæredygtigt CSR- og salgskoncept ved at markedsføre dine produkter på Graitor.

Rid med på den grønne bølge!

Disse brands bruger allerede Graitor

Deal  Treat

Hvad er en treat?

I Graitors app kan brugerne veksle sin digitale pant til treats, som er gratis produkter, oplevelser, konkurrencer eller unikke besparelser. 

Treats udbydes af virksomheder, som ønsker at tage et grønt samfundsansvar ved at motivere og belønne dem, der sikrer korrekt returnering af flasker og dåser (med eller uden pant) i pantautomaten og pantstationen.

Ved at udbyde treats i Graitors app når du din målgruppe på en ny og grøn måde, der ikke opleves som reklame, ligesom traditionel markedsføring kan gøre.

Ikke bare en deal

Hvis vi siger deal, så ved du sikkert, hvad det betyder.
Men! Et treat i Graitor er mere end bare et tilbud.
Et treat har både et unikt tilbud i sig og en belønningseffekt til den enkelte bruger, som har pantet korrekt og bidraget til vores fælles grønne fremtid.
Derfor er et treat i Graitor unikt, da det ikke skal kunne fåes andre steder, så brugeren bliver belønnet for den grønne gerning.


Derved kommer du væk fra kun at være attraktiv, når du kører en “deal”.


Ved at udbyde treats i Graitors app når du din målgruppe på en ny og grøn måde, der ikke opleves som reklame, ligesom traditionel markedsføring kan gøre.

kundeudtalelser

Gratis treats

Har du et særligt produkt eller service, som du gerne vil have din målgruppe til at forelske sig i eller opleve? Udbyd et gratis produkt eller service med henblik på at skabe trafik til din forretning og mersalg.

Købsbetingede treats

Om din forretning er online eller fysisk kan du udbyde et købsbetinget treat, som er en unik rabatkode eller besparelse, som brugerne kan veksle sin digitale pant til.

Konkurrencer

Vores brugere elsker virkelig konkurrencer, hvor de kan veksle sin digitale pant til konkurrencelodder og dermed deltage i lodtrækningen om attraktive præmier. Det er en effektiv måde for din virksomhed at skabe opmærksomhed og engagere din målgruppe på.

Lukas sidder klar

Har du brug for mere viden eller forklaring på, hvad Graitor kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte Lukas nedenfor.

.

Om treatkampagner

 Markedsfør din forretning på en ny og grøn måde med en treatkampagne hos Graitor.

Bliv klogere på, hvad en treatkampagne kan bestå af.

Få din målgruppes
opmærksomhed

Som noget helt unikt af en markedsføringsplatform har du mulighed med Graitor at sende en direkte push ud til lige netop din målgruppe, så du kan fortælle dem om din nye treat i appen.

Skal vi få skabt et treat til dig ?

Vi ved godt, det hele er lidt nyt, men vi lover det

virkelig er nemt og lige til.

Det bedste af det hele er, at vi hjælper dig med at komme i gang.

Din virksomhed
kan også være med

Tit kan det være svært for en virksomhed at kunne gøre en grøn forskel. Men det er derfor, vi er her.

Med Graitor kan din virksomhed nemlig også være med. For hver gang en bruger indløser netop din treat, så har du været med til at genanvende minimum 20 flasker og dåser.

Det er de små skridt, der kan gøre en forskel.

Trash til treats

Graitor er Danmarks nye belønningsplatform, der skal motivere flere til at pante flasker og dåser, så vi sammen kan genanvende flere ressourcer og dermed spare CO2.

 

Med Graitor får brugerne digital pant som supplement til pantkronerne – for alle dåser og flasker herunder grænsedåserne, der returneres til genanvendelse i pantautomater eller pantstationer. 

 

Senere i 2022 udvides Graitors digitale pantsystem til også at omfatte returnering og sortering af emballager og andet affald, som motiverer forbrugerne til at hjælpe virksomheder med at sikre sit udvidet producentansvar.

 

Det har på kort tid allerede motiveret mere end 15.000 brugere til at pante næste 2 millioner flasker og dåser – herunder 30% grænsedåser som før havde endt i skraldespanden eller i grøften.

Partnere

Graitor samarbejder med en række partnere, 

der er med til at støtte op om vores mission.

Scroll to Top