Salg

Er du vores nye salgstalent?

Graitor er skabt med en mission om at engagere, uddanne og motivere flere til at pante og dermed øge genanvendelsen af vores ressourcer til gavn for klimaet.
Det kræver, at gøre noget, der ses som ekstra arbejde, sjovt, og dertil en god gulerod for gerningen, for at kunne ændre brugeradfærd.

 

Derfor er Graitor udviklet som en gratis pant-app, hvor brugerne optjener ekstra digital pant når de returnerer og panter brugte genbrugelige emballager, flasker og dåser – med og uden pant – i hele landet, samtidig med at de beholder deres kroner og øre.

 

Det her du kommer ind: Brugerne veksler sin digitale pant til unikke tilbud, vouchers, donationer og konkurrencer, der udbydes af Graitors kommercielle partnere, der på den måde belønner og motiverer klimaets helte.

 

Appen kan anvendes på alle pantautomater i hele landet, og snart i hele Europa. Derfor søger vi ambitiøse og udadvendte promotere, som er dygtige sælgere og ambassadører, der vil være en del af et spændende startup!

Få 50% af alt, du sælger!

Dit talent bestemmer din løn! Få 50% kommission på alt du sælger. Jo bedre du gør det, desto bedre tjener du! Du får udbetalt det fulde beløb til din konto som b-honorar hver måned: 

 

  • Tjen +495,- for hver treat-aftale, som du sælger til butikker og webshops. (50% kommision på aftaler).
  • Tjen 100,- for hvert supermarked, som du får lov til at sætte Graitor-stickers op, der informerer kunder om, at de kan få dobbelt op på pant med Graitor.

Hvis du klarer dig godt over tid, vil du blive tilbudt flere lønnet opgaver, hvor du kan udvikle dit talent inden for iværksætteri: Udvikling af partnerskaber, kampagner, produkter, netværk og markedsføringsaktiviteter. 

 

Send os en mail og fortæl os, hvorfor du vil og kan skabe resultater sammen med os! Så inviterer vi til et online møde til en nærmere snak.

📜
Drop It Like It's Hot

Der sikkert spørgsmål

Lad være med at holde dig tilbage. Spørg løs; ellers håber vi snart, vi kan få en sludder om, hvad der venter forude for dig.

 

Anders@graitor.dk

All the best,

Anders Jespersgaard

Co-founder & Product Owner

Scroll to Top