Vi søger lige nu

Forretningsudvikling: Salg og partnerskaber

Graitor søger en ny medarbejder til vores afdeling for salg og partnerskaber.

 

Som medarbejder hos Graitor vil du indgå i et dedikeret team, der har ansvaret for at øge brugen af Graitor og skabe aktivitet i Graitor, samt skabe værdi til vores nuværende samt nye samarbejdspartner.

 

Du vil arbejde tæt sammen med vores markedsføringsafdeling og være med til at udvikle og implementere salgs- og partnerskabsstrategier, der vil hjælpe os med at nå vores mål.

 

Vi søger en selvstændig, ambitiøs og en person der ikke taget et nej personligt og
har god erfaring inden for salg og partnerskaber. Du skal være komfortabel med at arbejde selvstændigt og i team, have en god forståelse for B2B-salg og have evnen til at udvikle og implementere effektive salgs- og partnerskabsstrategier. 

 

Som forretningsudvikler hos Graitor vil du få mulighed for at arbejde med et bredt spektrum af opgaver inden for salg og partnerskaber, herunder:

  • Udvikling og implementering af salgs- og partnerskaber
  • Identifikation af nye salgsmuligheder og opbygning af relationer til potentielle kunder og partnere
  • Opfølgning på salgsmøder og forhandlinger
  • Vækst af salg og partnerskaber gennem mersalg og upsell
  • Deltagelse i messer, konferencer og andre begivenheder for at skabe synlighed og opbygge relationer
  • Udvikling af salgspræsentationer og salgsmaterialer
  • Dokumentation og opfølgning
  • Skab masser af energi i vores app med nye treats som brugerne vil elske.

Vi tilbyder et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, der giver mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil være en del af et engageret team, der brænder for at gøre en forskel i kampen mod affald og for et bedre klima.

Hvis du tror, at du har det, der skal til for at blive en del af Graitors afdeling for salg og partnerskaber, så send os en ansøgning og dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobopslaget, er du velkommen til at skrive til anders@graitor.dk

Jeg vil gøre mit bedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og grundigt som muligt. Lad os diskutere dine spørgsmål, så vi kan afklare dem bedst muligt. Mange tak for din interesse i jobbet!

Praktikplads?

Vi søger løbende dygtige og motiverede praktikanter til vores team .

Hvis du er interesseret i at lære mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde som praktikplads, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top