Graitor x Water2life

Pant
for
vand

Doner dine pantpoint til at skabe adgang til rent drikkevand

Pant for Vand er et samarbejde mellem Graitor og Water2Life med det formål at skabe en mere bæredygtig og ren verden, hvor alle mennesker har adgang til rent drikkevand.

 

Du kan hjælpe ved at donere dine pantpoint, som Grundfos vil veksle til penge, der vil blive doneret til Water2Life.

WATER2LIFE

Er et initiativ og drevet af Grundfos-medarbejdere, der arbejder for at bringe rent vand til samfund i nød på verdensplan.

 

Gennem samarbejde og donationer bidrager programmet til at skabe en mere bæredygtig og ren verden, hvor alle mennesker har adgang til rent drikkevand.

Hent appen i dag og vær med til at gøre en forskel.

Graitor

Er udviklet med henblik på at gøre pantning mere attraktivt og engagerende for forbrugerne. Ved at tilføje en digital dimension til den traditionelle pantning, ønsker Graitor at øge bevidstheden omkring genbrug og ressourcebesparelser og dermed bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

 

Den digitale pant, som Graitor tilbyder, fungerer som en belønningssystem, hvor brugerne kan optjene point og fordele for hver indleveret dåse eller flaske.

 

Disse point kan derefter indløses til forskellige præmier, rabatter eller doneres til velgørende formål, hvilket giver forbrugerne endnu større incitament til at pante og genbruge.

Scroll to Top